06 4783 3657 info@pi2p.nl

PI2P | Trainen met passie

PI2P | Coaching

PI2P | Change

PI2P | Mediation

Trainen met passie

De juiste kennis, kunde en methodiek zijn de natuurlijke basis van projectmanagement. Maar  Projectmanagement is mensenwerk. Uw mensen, onze mensen. Juiste persoonlijk contact geeft ruimte voor verandering. Verandering op persoonlijk niveau maakt de weg vrij naar groei van de organisatie. Onze trainers en acteurs trainen met passie, Wij durven onder ogen te zien wat echt moet gebeuren. Niet pijnloos, maar wel met gezonde humor. U zult in uw organisatie merken  dat er echt iets gebeurd met de cursisten.

Aansluiten bij uw praktijk

Wij trainen vanuit gewenst effect. Wij sluiten in onze trainingen en coaching aan op de daadwerkelijke praktijk van deelnemers. We geloven in programma’s waarin kennis wordt gecombineerd met persoonlijke leerbehoeften.
Wij verzorgen opleiding, training en coaching voor opdrachtgevers, projectleiders en projectmedewerkers. Enkele van onze producten:

  • Leidinggeven aan projecten; voor iedereen die leiding geeft aan een klein of middelgroot project.
  • Professioneel Werken in projecten; voor professionals die (een deel van) hun werk in projecten uitvoeren.
  • Regievoering in projecten;  voor (gedelegeerd) Opdrachtgevers.
  • Contextbewust adviseren; voor Projectleiders, die professioneel gesprekspartner van hun Opdrachtgevers en andere stakeholders willen zijn.
  • Succesvol Managen van projecten; voor projectmanagers “In action”.
  • Energiek tijdsbeheer; voor verbetering van persoonlijke keuzes in tijdsbesteding.

Projectmatig denken én doen

Wij zijn specialist in de “gedragskant” van Projectmatig Werken. Wij verzorgen opleidingen voor opdrachtgevers, projectleiders en projectmedewerkers en sluiten hierbij nauw aan bij uw methodiek en de competenties van de NCB3. We werken in onze trajecten succesvol met ervaring trainingsacteurs. Dit biedt de mogelijkheid de grote diversiteit aan praktijkvoorbeelden binnen projecten snel om te zetten in gerichte leersituaties. Dit is trainen met impact en persoonlijk leerrendement.

Succes garantie?

Alle opleiders – gecertificeerd of niet – doen de job, en projecten blijft mensenwerk, maar wij slechten barrières, wij trainen met passie!

Coaching

Oude structuren moeten plaats maken

Oude structuren met hiërarchische bevoegdheden maken plaats voor meer flexibele vormen van samenwerken. Dit betekende afscheid van geborgenheid in het traditionele werkverband en brengt onzekerheid met zich mee. Hoe kan ik energiek en authentiek blijven? Hoe kan ik verantwoordelijkheid nemen, geven of dragen? Bewust projectmatig werken biedt hier kansen op het verleggen van persoonlijke grenzen.

 

Wij coachen vanuit gewenst effect

Persoonlijke stevigheid in Projecten
Opdrachtgevers, Projectleiders en projectmedewerkers dienen te beschikken over een stevige, maar ook open houding om het project en de projectomgeving te managen. Pi2P biedt persoonlijke ondersteuning via project-coaching of een individuele opleiding.

Werken met Passie
Werken vanuit je hart. Bezieling vinden in wat je doet. Dan ben je alert op persoonlijke energie en het organisatiewelzijn. Je neemt verantwoordelijkheid voor jezelf en voor je omgeving. Wij doen dit vanuit respect voor onszelf en de ander. Oprecht contact met elkaar is de basis voor werken vol energie. Open en professioneel.

High Tech en High Touch
Projectmatig werken is een pad voor persoonlijke groei. Voor resultaat, voor uw organisatie en voor mensen in projecten. Doordat de druk en hectiek van projecten het uiterste vraagt aan inzet, energie en alertheid is het een ideale voedingsbodem voor persoonlijk valkuilen. Een project is altijd iets nieuws, iets anders en onzeker. Juist dan grijpen we als mensen terug op oude beperkte gedragspatronen. Deze brengen in deze snelle tijd niet altijd gewenst resultaat. Ondanks de “state of the art”- methodieken en instrumenten, duren projecten nog steeds langer dan gepland en zijn duurder dan bedoelt.

Oude wijsheid, nieuwe wegen.
Wij doen het anders: Pi2P werkt met beproefde, ijzersterke modellen aan de persoonlijke versteviging van uw mensen in projecten: Oude wijsheid, nieuwe wegen. De weg gaat via bewuste ruimte maken in je hoofd, de balans opmaken van je beslissingen en je valkuilen ervaren. Dan naar uitproberen en in actie komen. We begeleiden in het nemen van verantwoordelijkheid voor eigen gedrag, het afscheid nemen van oude patronen en in vrijheid je weg vervolgen.

Change

Afscheid nemen van oude patronen

Pi2P denkt praktisch: We geloven in systematiek, maar niet in dé systematiek. We bieden tools die u en uw medewerkers echt op weg helpen. We begeleiden uw organisatie bij de implementatie van Projectmatig werken en verandermanagement.

Wij veranderen

Veranderen begint bij mensen. Mensen veranderen  als ze bewust afscheid nemen van oude patronen, besluiten tot ander gedrag en zich daaraan  verbinden.  Pi2P stelt uw medewerkers in staat verantwoordelijkheid te nemen voor eigen gedrag en in laat hen in beweging komen.

schema-change

Verandermodel Pi2P

Kennis alleen verandert niet. Wij bieden uw mensen zicht op hun drempels en knelpunten. We bieden de vrijheid binnen projecten in uw organisatie de benodigde stappen te zetten. Vrijheid ken je als je je beperkingen onder ogen durft te zien. Vrijheid heb je als je het lef ontwikkelt je grenzen te verleggen. We zetten ze op het spoor. Wij ondersteunen hun groeiend vertrouwen. Wij begeleiden uw organisatie tot waar dit nodig is op weg naar autonomie en groei.

Mediation

Doelgericht samenwerken motiveert

Doelgericht samenwerken motiveert. Projectmatig werken ondersteunt het team de resultaten te bereiken en de verwachtingen van uw opdrachtgevers te realiseren. Vanuit een resultaatgerichte houding ontstaat spanning om te creëren, maar niet zonder slag of stoot. “Geen project zonder conflicten (NCB3)”.

Geen verandering zonder weerstand. Samen ervoor gaan, betekent juist dat je elkaar op dieper niveau moet leren begrijpen. Pi2P biedt Mediation en bemiddeling in lastige situaties.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

Dan kunt u ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.